Voimmeko autta sinua taloyhtösi asioissa?

Isännöintipalvelut

Isännöintipalvelu vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sekä myös kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • Perinteinen isännöinti: alalle vakiintuneen käytännön mukaan, kiinteistöliiton suosituksia noudattaen.
  • Kirjanpidot, niin asuin- kuin liikekiinteistöjen
  • Vuokranvalvonta
  • Isännöinnin tekniset palvelut: kuntokartoitukset, kosteusmittaukset, rakennuttajapalvelut: valvonnat, yleinen konsultointi
  • Lakiasiainpalvelut

Hallinnollinen isännöinti 

Suoritamme ammattitaitoista isännöintiä asiakkaiden asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi, ammattitaitoisen henkilökunnan, sekä nykyaikaisten laitteistojen ja ohjelmistojen avulla. Huolehdimme siitä, että asiakkaidemme kiinteistön arvo säilyy ja asukkaat ovat tyytyväisiä.

Tekninen isännöinti 

Yhtiömme tekninen isännöinti suunnittelee ja valvoo erilaisia korjausurakoita. Tyypillisiä töitä ovat kerros- ja rivitalojen sähkö-, katto-, julkisivu-, maalaus- ja pinnoitustyöt.  Erilaiset vesivuotojen korjaustyötkään eivät ole uutta meille.

Kirjanpito ja vuokranvalvonta 

Kirjanpito ja vuokranvalvonta kuuluvat hallinnolliseen isännöintiimme ilman erillistä veloitusta, mutta voitte myös ostaa palvelut meiltä erikseen. Käytössämme on alan uusimmat ATK-laitteet ja ohjelmistot sinun käyttöösi.

Projektit

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.